well,I AM A GOOD ACTOR

ni ade cikit nak dikesahkan kat smue,
tadi aku buat pra tes kereta.

tak,tak.aku bukan nak cakap yang aku lulus tadi
 yelaah aku LULUS tadi,

lulus kesian je kot,aku bawak huru hara.
pakcik tu ingat aku tau kat mane nak signal segala.
mungkin muke jujur aku ni buat dy terpedaye.
well,IM A GOOD ACTOR.

sebelom tunggu nak diuji tu.
aku sedap je duduk sebelah kakak tu,which
i thought kami same baye.
bila tanye,
20 rupenye.
riak kelainan terbit kat wajah dy
bile dy tanye umur aku pule
ingat aku lagi tue dari dy agaknye.
well,IM A GOOD ACTOR

kiteorg cerita dah mcm sedare.
pegi toilet pon bersama
cerite punye cerite,
dy tunjuk phone dy,
aku tengok aje,
aku ckp aku suke sony gile2
tapi aku rase kecewe,
bile dy tgk blackice aku tu,dy kate phone tu dh lame
aku ~ngee aje.
well,I AM A GOOD ACTOR


dah la wey,aku malas nak cite.
nanti korang borink je
tapi korang tak perasan ke
dengan tak semene-mene
 this entry dah bagai sajak segale,
cube lah bace semula
maaf aku tak sengaje.
well,I AM A GOOD ACTOR


6 comments:

  1. mne x boring asyik2

    WELL IM A GOOD ACTOR..

    ReplyDelete
  2. tiqa,kenape ade anonymous nie..slalu komen ko nyer entri..selalu ckap bende negatif je..

    ReplyDelete